Mirësevini në J-Coils shpk

Kompania J-Coils sh.p.k, është krijuar për të ofruar eksperiencën e saj në fushën e prerjes , përpunimit të llamarinës, hekurit dhe celikut. Me një eksperiencë shumëvjecare e krijuar në treg, kompania prezanton shërbimet e saj në projektimin dhe zbatimin e konstruksioneve metalike të rënda dhe të lehta përmes një stafi të specializuar. J-Coils ofron zgjidhje të plotë teknike dhe të shërbimeve në fushën e prerjes dhe të përpunimit të llamarinës, kontrollin e procesit dhe shërbimin për industri të ndryshme.

Mirësevini në J-Coils shpk

Kompania J-Coils sh.p.k, është krijuar për të ofruar eksperiencën e saj në fushën e prerjes , përpunimit të llamarinës, hekurit dhe celikut. Me një eksperiencë shumëvjecare e krijuar në treg, kompania prezanton shërbimet e saj në projektimin dhe zbatimin e konstruksioneve metalike të rënda dhe të lehta përmes një stafi të specializuar. J-Coils ofron zgjidhje të plotë teknike dhe të shërbimeve në fushën e prerjes dhe të përpunimit të llamarinës, kontrollin e procesit dhe shërbimin për industri të ndryshme.

Shërbimet tona

Projektim

Ne ofrojmë projektimin e godinave civile dhe industriale me bazë konstruksioni metalik.

Prerje me Lazer

Ne ofrojmë projektimin e godinave civile dhe industriale me bazë konstruksioni metalik.

Përkulje

Ne ofrojmë projektimin e godinave civile dhe industriale me bazë konstruksioni metalik.

Frezim

Ne ofrojmë projektimin e godinave civile dhe industriale me bazë konstruksioni metalik.

Tornim

Ne ofrojmë projektimin e godinave civile dhe industriale me bazë konstruksioni metalik.

Kalandrim

Ne ofrojmë projektimin e godinave civile dhe industriale me bazë konstruksioni metalik.

Lyerje

Ne ofrojmë projektimin e godinave civile dhe industriale me bazë konstruksioni metalik.

Saldim

Ne ofrojmë projektimin e godinave civile dhe industriale me bazë konstruksioni metalik.

Partner profesional dhe i besueshëm

Kompania J-Coils sh.p.k, është krijuar për të ofruar eksperiencën e saj në fushën e prerjes , përpunimit të llamarinës, hekurit dhe celikut. Me një eksperiencë shumëvjecare e krijuar në treg, kompania prezanton shërbimet e saj në projektimin dhe zbatimin e konstruksioneve metalike të rënda dhe të lehta përmes një stafi të specializuar. J-Coils ofron zgjidhje të plotë teknike dhe të shërbimeve në fushën e prerjes dhe të përpunimit të llamarinës, kontrollin e procesit dhe shërbimin për industri të ndryshme.

Partner profesional dhe i besueshëm

Kompania J-Coils sh.p.k, është krijuar për të ofruar eksperiencën e saj në fushën e prerjes , përpunimit të llamarinës, hekurit dhe celikut. Me një eksperiencë shumëvjecare e krijuar në treg, kompania prezanton shërbimet e saj në projektimin dhe zbatimin e konstruksioneve metalike të rënda dhe të lehta përmes një stafi të specializuar. J-Coils ofron zgjidhje të plotë teknike dhe të shërbimeve në fushën e prerjes dhe të përpunimit të llamarinës, kontrollin e procesit dhe shërbimin për industri të ndryshme.

PROJEKTE

Projektet e fundit të kompanisë tonë.

Na ndiq ne Instagram
@jcoilsmetal

Menu
Hap chatin
1
Të duhet ndihmë?
Përshendetje, si mund tju ndihmojmë?