Rreth Nesh

  1. Kreu
  2. Rreth Nesh

Kompania

Kompania J-Coils sh.p.k, është krijuar për të ofruar eksperiencën e saj në fushën e prerjes , përpunimit të llamarinës, hekurit dhe celikut. Me një eksperiencë shumëvjecare e krijuar në treg, kompania prezanton shërbimet e saj në projektimin dhe zbatimin e konstruksioneve metalike të rënda dhe të lehta përmes një stafi të specializuar. J-Coils ofron zgjidhje të plotë teknike dhe të shërbimeve në fushën e prerjes dhe të përpunimit të llamarinës, kontrollin e procesit dhe shërbimin për industri të ndryshme.

Për sa i përket kërkesës në treg J-Coils ka krijuar hapësira të konsiderueshme dhe është një ndër kompanitë më prestigjoze në Shqipëri në llojin e saj. Aktualisht J-Coils kooperon me makineritë e standardeve Europiane dhe me një staf të nivelit të lartë profesional, duke e bërë më të besueshëm dhe më tërheqës në treg. Kompania J-COILS shpk e regjistruar pranë QKR, me NIPT: L51608037P dhe vë në funksion aktivitetin “Përpunim Mekanik i Llamarinës” me vendodhje në rrugën e Aeroportit , Qaf Kashar-Rinas, Km 3, Fshatin Bërxullë, Njësia Administrative Bërxulle, Bashkia Vorë, Qarku Tiranë.

Foto Galeri

Objektivi & Shërbimet

Objektivi kryesor i J-COILS është shërbimi me cilësi, precizion dhe garanci klientëve të saj dhe realizimi i projekteve me rigorozitet sipas kërkesave të klientëve. Kompania J-COILS shpk ofron shërbimet e saj si më poshtë:

1. Linja e prerjes së llamarinës: Është një linjë e cila përdoret për prerjen e llamarinave me gjerësi të ndryshme duke qenë se do prodhohen profile të ndryshme. Lënda e parë (llamarina) e cila është element i riciklueshem nuk është prodhim i subjektit tonë.

2. Linja e profilimit: Është një linjë e cila prodhon profile të gjerësive, trashësive dhe formave të ndryshme.

3. Saldatricet: Shërbejnë për bashkimin e dy elementeve të ndarë.

4. Sharra shirit: Shërben për prerjen e elementeve metalikë sipas gjatësisë së kerkuar nga klienti duke qenë se profilet bëhen me gjatësi standarde. “Përpunimi Mekanik i Llamarinës”.

5. Sharra disk: Shërben për prerjen e paneleve të cilët nuk janë prodhim i subjektit “J-Coils”.

6. Tripanet: Shërbejnë për hapjen e vrimave në elementë të ndryshëm me një diameter D.

7. Puntatricet: Shërbejnë për bashkimin e dy llamarinave me nxehtësi.

8.Prerje me laser deri ne spesor 15mm te te gjith llojeve te materialeve . Inox Alumin llamarine te galvanizuar dhe llamarine celiku

9. Prerje me plazma deri ne spesor 50milimeter me nje cilesi te mire dhe me precizion

10.Kalander : Kalandra eshte me gjatesi 3000 milimeter dhe ne kete gjatesi kalandron deri ne spesor 15 mm. Per gjatesi me te vogel kalndrimi behet deri ne spesor 25 mm. Kalander per kalandrimin e te gjith llojeve te tubloareve dhe profileve te hekurit.

12.Llamrine kthyeze (Pigatrice) : Eshte nje makineri qe sherben per kthimin e llamarines per te gjith llojet e spesoreve .

13. Lyerje elektrostatike: Lyerja elektrostatike eshte nje boje pluhur e cila ka shume jetegjatesi dhe nuk gervishtet. Permasat e furres jane 6300 x 2000 x 2200

14.Lyerje me psitolete me boje vaj per te vilen eshte bere dhe nje dhome qe sherben per mos hyrjen e pluhurit.

13.Frezim

Repartet e Prodhimit

Menu
Hap chatin
1
Të duhet ndihmë?
Përshendetje, si mund tju ndihmojmë?